Kerala Chambers'de kıdemli tarafından “saldırıya uğradı”

yasemin

Member
Genç bir kadın olan Thiruvananthapuram, Salı günü Vanchiyoor'daki bölge mahkemesinin yakınında ofisinde yüksek olan yüksek avukat tarafından acımasızca saldırıya uğradı.

Kerala Chambers'de kıdemli tarafından “saldırıya uğradı”

Kadının avukatı Shy Hammaily, ciddi yüz yaralanmaları olan bir hastanede tedavi arıyordu ve daha sonra bir süredir pratik yaptığı yüksek pürüzlü avukat Beylin'e karşı bir polis şikayeti koyuyordu.

Shyadom gazetecilerle söyledi ve gençlerinin önemsiz konular nedeniyle sık sık başlatıldığını ve iç bir konuyu tartışmak için ona yaklaştığında acımasızca dövüldüğünü söyledi.

“Şahsen onunla sorunu ele geçirdim. Ama kızdı ve yüzüme vurdu. Düştüm, ama bana diğerlerinden önce iki ya da üç kez vurmaya devam etti. Farkındalığı kaybettim” dedi.

Ayrıca kıdemli savunucunun geçmişte gençlere dosya attığını ve küçük sorular için serbest bıraktığını iddia etti.

Bu arada, hastanede Shyafaly'yi ziyaret eden Baro Derneği temsilcileri, sanık avukatın dernek tarafından askıya alındığını söyledi.

Ayrıca tam desteğini ve hukuki yardımını sağladılar.

Medya rehberi, “Olayı duyduğumuzda, acil bir toplantı yaptık ve kulüpten askıya almaya karar verdik.” Dedi.

Yetkili, “Ayrıca iç muayene yapacağız. Bölgedeki tüm yasal kardeşlik kurban arasında.”

Vanchiyoor polisi, Bharatiya Nyaya Sanhita'nın çeşitli bölümlerinde Beylin'e karşı bir davanın, toplu olmayan suçlar da dahil olmak üzere kaydedildiğini söyledi.

“Toplanamayan bölümler avukata karşı suçlandı. Bir arama onu yakalamaktır. Bir göz atacağız,” dedi yüksek bir polis polisi.

Sanık avukat bir yorum için müsait değildi.

Tüm Hindistan Demokratik Kadınlar Derneği olayı açıkça kınadı ve şehirde bir protesto yürüyüşü düzenledi.

Aidwa mahkemeden olayla ilgili olarak kendi davasını kaydettirmesini istedi ve Devlet İnsan Hakları Komisyonu ve Gençlik Komisyonu'nun müdahalesini istedi.

Bu makale, metinde değişiklik yapmadan otomatik bir haber ajansı ile beslenmiştir.