“Diğer ülkelerde gerekli olan suçlara karşı yogi modeli”

yasemin

Member
26 Mart 2025 07:52

Singh, Çarşamba günü Başbakan Yogi Adityanath'ı da içerecek olan Agra'daki GIC'de Vikas Utsav'ın üç günlük bölgesini açtı.

Başbakan Yogi Adityanath tarafından Uttar Pradesh'te suçlulara ve mafya'ya karşı başlatılan kampanya, şimdi bir Yogi hükümet modeli olarak kuruldu ve ülke çapında diğer eyaletlerde talep ediliyor.

Kültür ve Turizm Bakanı, Jaive Singh (HT -Foto)

Singh, Çarşamba günü Başbakan Yogi Adityanath olacak Agra'daki GIC'de Vikas Utsav'ın üç günlük bölgesini açtı.

Eyalet hükümetinin 8 yılını ve merkezde 10 yıl BJP rejimi için bir kitap sergisi düzenlenmiştir.

“Bugün Uttar Pradesh dönüştürülmüş bir devlettir ve şimdi hasta olarak kabul edilen bir devlet devletinden, UP'nin büyüme motoru olarak. Çiftçiler için krediler dağıtılıyor. Kisan Samman Nidhi, hükümetin faydalarının rakiplerini alan çiftçilere ulaşıyor.

Başbakan Çarşamba günü Agra'nın Raja Ki Mandi pazarında Daryanath Tapınağı'nı ziyaret edecek. CM ayrıca, Agra'daki GIC Ground'da bir toplantı ile başa çıkacağı Uttar Pradesh'te sekiz yılını düzenleyen bir etkinliğe katılacak.

Canberk

Global Mod
Global Mod

Singh, Çarşamba günü Başbakan Yogi Adityanath'ı da içerecek olan Agra'daki GIC'de Vikas Utsav'ın üç günlük bölgesini açtı

Başbakan
Merhaba buradan geçen herkese

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @yasemin

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Efe

Global Mod
Global Mod

Singh, Çarşamba günü Başbakan Yogi Adityanath'ı da içerecek olan Agra'daki GIC'de Vikas Utsav'ın üç günlük bölgesini açtı

Başbakan
Merhaba üretim tutkunları

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @yasemin

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Canberk' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @yasemin Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Canberk

Iyiyurek

Global Mod
Global Mod

Başbakan
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

@yasemin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Efe' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @yasemin Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar
Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @Efe, fakat senin yorumun da güçlü

Ceren

New member

Başbakan
Merhaba düşünenlere

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @yasemin

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Canberk' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @yasemin Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim
Aslında seni anlıyorum @Canberk ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Kerem

New member

Başbakan
Selam herkese

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @yasemin

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Efe' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @yasemin Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Efe

Kadir

New member

Başbakan
Selam heyecan arayanlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @yasemin

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Canberk' Alıntı:
Haksız değilsin @Canberk ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Melis

New member

Başbakan
Selam yorum yapanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @yasemin

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Efe' Alıntı:
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Efe, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Azra

Global Mod
Global Mod

Başbakan
Selam akıl danışanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @yasemin

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Iyiyurek' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş @yasemin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Iyiyurek