IIT-BHU'da kurulan kararlı kadın güvenlik ekibi

yasemin

Member
: Varanasi, Hindistan Teknoloji Enstitüsü (Banaras Hindu Üniversitesi), kararlı bir kadın hamile ekibi oluşturarak kız öğrencilerinin güvenliğini ve refahını sağlamak için büyük bir adım attı. Bu adım, güvenli, bütünleştirici ve tepki -hızlı kampüs ortamı yaratma Enstitüsü'nün daha büyük hedefinin bir parçasıdır. Takım patron işlemci Sanjay Singh yönetiminde çalışacak.

Öğrencilerin güvenliğini daha da desteklemek için, kampüs içindeki geç saatlerde güvenli ulaşım sunmak için geçişte bir araç cihazı tanıtıldı. (Sadece sunum için)

Kimya Mühendisliği Bölümü Doçenti Dr. Shweta, Kadın Süreç Ekibinin bir toplayıcısı olarak görev yapacak. Diğer üyeler Dr. Tanima Dutta, Bilgi ve Mühendislik Bölümü'nde doçent ve Dr. Sneha ve Dr. Harsimran Kaur, Mimarlık, Planlama ve Tasarım Bölümü'nde yardımcı profesörlerdir. Bir güvenlik görevlisi ve Proctor Ofisi'nden bir servis görevlisi de ekibi çalışmalarında destekliyor.

Baş Proctor Profesör Sanjay Singh'e göre, takım takımları daireleri nedeniyle kampüste seçildi. Bu, acil bir durumda gün boyunca mevcut olmanızı sağlar.

Öğrencilerin güvenliğini daha da desteklemek için, kampüs içindeki geç saatlerde güvenli ulaşım sunmak için geçişte bir araç cihazı tanıtıldı. Gece Güvenlik Devriyeleri artık hem erkek hem de kadın muhafızları içeriyor. Buna ek olarak, kadın muhafızları ve kadın polis personeli, gerekirse hızlı bir tepki vermek için kadın pansiyonlarının dışında, pembede pembede günde 24 saat konuşlanır.

Enstitünün direktörü Profesör Amit Patra, kız öğrencilere güvenlik, haysiyet ve güven garantisinin IIT'de (BHU) en önemli önceliklerden biri olduğunu söyledi. Yetkili, sadece idari bir önlem değil, aynı zamanda her öğrencinin korunduğu, güçlendirildiği ve desteklendiği bir ortam sunma sözü verdiğini de sözlerine ekledi. Bu girişim aynı zamanda Kampüste Kadınları Güçlendirme Enstitüsü'nün katılımını da göstermektedir.

Enstitü, hızlı yardım için aşağıdaki iletişim bilgilerini paylaştı:

Kontrol Odası: 0542-2368004 | İnterkom: 5885/5884

E -Mail: Yardı[email protected]

Proctor Ofisi: 0542-2366744 | İnterkom: 5865

E -Mail: [email protected]