Konfor Mobilya Ne Zaman Kuruldu ?

Melis

New member
Konfor Mobilya, 1978 yılında İzmir'de kurulmuştur. citeturn0search0 Şirket, ilk reklam filmini 2000 yılında çekmiş ve 2017 yılına gelindiğinde 500'den fazla satış noktası ve 60'tan fazla bayiye ulaşmıştır. 2018 yılında yeni marka kimliği oluşturulmuş ve ilk konsept mağaza açılmıştır; aynı yıl tasarım merkezi Ekonomi Bakanlığı tarafından onaylanmıştır. 2021 yılında ise Türkiye genelinde tek kampüste en büyük fabrika inşaatı gerçekleştirilen üretim yatırımı yapılmıştır. 2022 yılında ise Turquality marka destek programına kabul edilmiştir. citeturn0search0

**Konfor Mobilya'nın Tarihçesi**

Konfor Mobilya, 1978 yılında İzmir'de faaliyete başlamış ve yıllar içinde sektördeki yerini sağlamlaştırmıştır. 2000 yılında ilk reklam filmini çekmiş ve marka bilinirliğini artırmıştır. 2017 yılı itibarıyla 500'den fazla satış noktası ve 60'tan fazla bayiye ulaşmış; 2018 yılında yeni marka kimliği oluşturulmuş ve ilk konsept mağaza açılmıştır. Aynı yıl tasarım merkezi Ekonomi Bakanlığı tarafından onaylanmıştır. 2021 yılında Türkiye genelinde tek kampüste en büyük fabrika inşaatı gerçekleştirilmiş ve 2022 yılında Turquality marka destek programına kabul edilmiştir. citeturn0search0

**Konfor Mobilya Hakkında Sıkça Sorulan Sorular**

**1. Konfor Mobilya'nın merkezi nerede bulunmaktadır?**

Konfor Mobilya'nın merkezi İzmir'dedir.

**2. Konfor Mobilya hangi ürünleri üretmektedir?**

Şirket, oturma grupları, yatak odası takımları, yemek odası takımları ve aksesuarlar gibi geniş bir mobilya yelpazesi üretmektedir.

**3. Konfor Mobilya'nın mağazaları hangi illerde bulunmaktadır?**

Konfor Mobilya, Türkiye genelinde birçok ilde mağazalara sahiptir. 2019 yılında mağaza sayısını 200'e çıkarmayı hedeflemiştir. citeturn0search3

**4. Konfor Mobilya ürünlerinin garantisi ne kadardır?**

Ürünlerin garanti süreleri modele ve ürüne göre değişiklik gösterebilir. Detaylı bilgi için Konfor Mobilya müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeniz önerilir.

**5. Konfor Mobilya ürünleri yurt dışına satılmakta mıdır?**

Evet, Konfor Mobilya ürünleri yurt dışında da satılmaktadır. Şirket, Almanya, Kıbrıs, Azerbaycan, Bahreyn ve Hollanda'da mağazalara sahip olup, 37 ülkeye ihracat yapmaktadır. citeturn0search3

**6. Konfor Mobilya'nın üretim tesisi nerede bulunmaktadır?**

Konfor Mobilya'nın 163.000 m²'lik entegre üretim tesisi İzmir Kemalpaşa'da yer almaktadır. Bu tesis, şirketin en modern üretim alanlarından biri olarak öne çıkmaktadır. citeturn0search4

**7. Konfor Mobilya'nın ürünleri hangi kalite standartlarına uygundur?**

Konfor Mobilya, uluslararası kalite standartlarına uygun üretim yapmaktadır ve ürünleri çeşitli kalite belgelerine sahiptir.

**8. Konfor Mobilya'nın müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?**

Müşteri hizmetlerine [email protected] adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

**9. Konfor Mobilya ürünlerinin fiyat aralığı nedir?**

Ürünlerin fiyatları modele ve kullanılan malzemeye göre değişiklik göstermektedir. Detaylı fiyat bilgisi için en yakın Konfor Mobilya mağazasını ziyaret edebilir veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.

**10. Konfor Mobilya, sürdürülebilir üretim konusunda ne gibi adımlar atmaktadır?**

Şirket, çevre dostu üretim yöntemleri ve sürdürülebilirlik ilkeleri doğrultusunda hareket etmektedir. Konfor Park üretim tesisinde, çalışanların konforlu ve güvenli bir ortamda çalışmasını sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. citeturn0search4

**Sonuç**

Konfor Mobilya, 1978 yılında İzmir'de kurulduğundan bu yana, yenilikçi yaklaşımı ve kaliteli ürünleriyle mobilya sektöründe önemli bir konuma gelmiştir. Gelecekte de müşteri odaklı hizmet anlayışı ve sürdürülebilir üretim ilkeleriyle sektördeki liderliğini sürdürmeyi hedeflemektedir.