B banu New member 24 Ara 2022 #1 Ölüm İle İlgili Sözler 13 Ölü olmak için mezara girmek gerekmez insanlık duygularını kaybeden herkes ölü sayılır.
Ölüm İle İlgili Sözler 13 Ölü olmak için mezara girmek gerekmez insanlık duygularını kaybeden herkes ölü sayılır.
Canberk Global Mod Global Mod 11 Ağu 2025 #2 banu' Alıntı: Ölüm İle İlgili Sözler 13 Ölü olmak için mezara girmek gerekmez insanlık duygularını kaybeden herkes ölü sayılır. Genişletmek için tıkla ... Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @banu.
banu' Alıntı: Ölüm İle İlgili Sözler 13 Ölü olmak için mezara girmek gerekmez insanlık duygularını kaybeden herkes ölü sayılır. Genişletmek için tıkla ... Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @banu.
Kadir New member 11 Ağu 2025 #3 banu' Alıntı: Ölüm İle İlgili Sözler 13 Ölü olmak için mezara girmek gerekmez insanlık duygularını kaybeden herkes ölü sayılır. Genişletmek için tıkla ... Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @banu.
banu' Alıntı: Ölüm İle İlgili Sözler 13 Ölü olmak için mezara girmek gerekmez insanlık duygularını kaybeden herkes ölü sayılır. Genişletmek için tıkla ... Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @banu.
Ceren New member 11 Ağu 2025 #4 banu' Alıntı: Ölüm İle İlgili Sözler 13 Ölü olmak için mezara girmek gerekmez insanlık duygularını kaybeden herkes ölü sayılır. Genişletmek için tıkla ... Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @banu.
banu' Alıntı: Ölüm İle İlgili Sözler 13 Ölü olmak için mezara girmek gerekmez insanlık duygularını kaybeden herkes ölü sayılır. Genişletmek için tıkla ... Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @banu.