Şah 24 Nisan'da Varanasi'de BJP çalışanlarına seslendi ve sandık bürosunun açılışını yaptı

yasemin

Member
Birlik İçişleri Bakanı Amit Shah, 24 Nisan'da şehre yapacağı ziyaret sırasında Moti Jheel Ground'da Varanasi parlamento seçim bölgesinden BJP çalışanlarına hitap edecek. Kıdemli BJP lideri, Şah'ın daha sonra Mahmoorganj bölgesindeki Tulsi Udyan'daki Varanasi Lok Sabha seçim bölgesinin Merkezi Seçim Ofisi'nin açılışını yapacağını söyledi.


HT resmi

Şah geceyi şehirde geçirecek ve ertesi sabah yola çıkacak.

HT, her zaman, her yerde kriket yakalamanın tek adresi olan Crick-it'i tanıtıyor. Şimdi keşfedin!

Varanasi Lok Sabha koltuğu beş seçim bölgesinden oluşur: Varanasi Güney, Varanasi Kuzey, Varanasi Cantt, Rohania ve Sewapuri. Lider, tüm bu seçim bölgelerinden BJP çalışanlarının toplantıya katılacağını ve Şah'ın toplantıda konuşma yapacağını da sözlerine ekledi.

Önerilen programa göre Şah, 24 Nisan günü saat 17.00 civarında Lal Bahadur Shastri Havaalanına varacak.

Dilip Patel, BJP başkanı Kashi bölgesi, Satish Dwivedi, sorumlu Varanasi Lok Sabha, Surendra Narayan Singh Odhe, Lok Sabha bölge başkanı Arun Pathak, Belediye Başkanı Ashok Tiwari, MLC sorumlusu ve bölge büyükşehir, BJP bölge başkanı Hansraj Vishwakarma, şehir birimi başkan Vidyasagar Rai, MLC Dharmendra Rai, eski MLA Jagdish Patel, BJP eyalet birimi sekreteri Archana Mishra, BJP bölgesi medya sorumlusu Kashi Navratan Rathi ve yardımcı medya sorumlusu Santosh Solapurkar, Pazartesi günü inceleme yapmak üzere toplantı alanını ziyaret etti.