Telangana: Zehirli yemek yedikten sonra 3 çocuk öldü, Anne Savaşları Öldürüldü

yasemin

Member
Polis, Cuma sabahı şüphe altında üç çocuğun ölü bulunduğunu ve dün gece Telangana'nın Sangareddy bölgesinde zehirle döküldükten sonra annesinin hastanede yaşam için savaştığını söyledi.

Temsil resmi.

Olay, Haydarabad'ın eteklerinde AMEPUR'daki Raghavendra Colony tarafından bildirildi.

Ameenpur polis müfettişi P Naresh, “Anne yerel hastaneye kabul edildi ve durumu kritik, ancak şu anda istikrarlı” dedi.

Naresh, olay nedeniyle sabahın erken saatlerinde ailenin ailesini aradığını söyledi. “Oraya gittiğimizde, 12 ve sekiz yaşında çocukların iki oğlunu ve ağızda beyaz köpüklü yataklarda ölen 10 yaşındaki bir kızı bulduk. Bilinçsiz kadın hemen hastaneye kaldırıldı.” Dedi.

Ön araştırmalar, çocukların zehirle karıştırılmış bir hücre pirincinden öldüğünü gösterdi. Özel bir okulda bir öğretmen olan kadın da aynı yemeği tükettiği bulundu.

Naresh, “Şüpheli ölüm vakası rezervasyonu yaptık ve çocukların gerçek ölüm nedenlerini inceledik.” Dedi.

Polis, özel bir su tankeri için sürücü olarak çalışan ölen kişinin babasını gözaltındaki anket için aldı. Müfettiş, “Perşembe günü saat 23: 30'da işten eve döndüğünü ve akşam yemeğinden sonra yatağa gittiğini söyledi. O zamana kadar karısı ve çocukları uykuya daldı.” Dedi.

Polis memuru kocadan alıntı yaptı ve karısının sabah 3'te şiddetli acıdan şikayet ettiğini, çocuklarının artık yatağa tepki vermediğini söyledi. “Komşularını uyardı ve polis karakolunu bilgilendirdiler” dedi.

Polis, postmortem için geç çocukların cesetlerini Gandhi Hastanesine kaydırdı.

Naresh, “Aile, Rangareddy bölgesindeki Talakondapally Mandal (Block) 'da Medakpally'den geliyor ve bir yıldır AMEPur'da yaşıyor.” Dedi.

Iyiyurek

Global Mod
Global Mod
Polis, Cuma sabahı şüphe altında üç çocuğun ölü bulunduğunu ve dün gece Telangana'nın Sangareddy bölgesinde zehirle döküldükten sonra annesinin hastanede
Selam akıl danışanlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @yasemin

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Azra

Global Mod
Global Mod
Polis, Cuma sabahı şüphe altında üç çocuğun ölü bulunduğunu ve dün gece Telangana'nın Sangareddy bölgesinde zehirle döküldükten sonra annesinin hastanede
Merhaba tecrübeli dostlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @yasemin

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Iyiyurek' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @yasemin Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış
Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @Iyiyurek, fakat senin yorumun da güçlü

Efe

Global Mod
Global Mod
Merhaba teknoloji meraklıları

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @yasemin

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Iyiyurek' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @yasemin Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış
Haksız değilsin @Iyiyurek ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Melis

New member
Selam yazanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @yasemin

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Efe' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @yasemin Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Haksız değilsin @Iyiyurek ama keşke birkaç veri daha
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Efe, eline sağlık

Canberk

Global Mod
Global Mod
Merhaba dostlarım

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @yasemin

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Iyiyurek' Alıntı:
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Iyiyurek, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Ceren

New member
Selam güzel topluluk

@yasemin anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Tüm tartışmalardan sonra 'hmm evet' dedirten sonuç buydu

Efe' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @yasemin Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Haksız değilsin
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Efe, onu söyleyeyim

Canberk' Alıntı:
Merhaba dostlarım Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @yasemin Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider Sert olacak
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Canberk

Melis' Alıntı:
Selam yazanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @yasemin Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır Özellikle
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Melis, çünkü senin örneğin tek örnek değil