VK Pandian'ın karısı Sujatha Karthikeyan'dan merkez onaylı VRS talebi

yasemin

Member
Odisha ekibinin memuru ve IAS temsilcisi IAS temsilcisinin karısı olan Sujatha Karthikeyan, politikacı VK Pandian, gönüllü olarak on dört gün boyunca emeklilik için başvurdu.

Sujatha Karthikeyan. (ANI fotoğrafı)

Cuma günü Odisha Baş Sekreteri Manoj Ahuja'ya yazdığı bir mektupta, Personel ve Eğitim Bakanlığı, Kamu Şikayeti ve Personel ve Trent için 13 Mart'ta Trent 13 Mart'ta AIS (DCRB), 1958, üç aylık zorunlu morbatory acil durum döneminin gevşemesinde gönüllü bir emekliliği onayladı. Bakanlık, Odisha hükümetinden bu konuda gerekli bildirimi yayınlamasını istedi.

En son Finans Departmanının özel sekreteri olarak görev yapan 49 yaşındaki Karthikeyan, kamu hizmetinden çıkması için kişisel nedenlerden bahsetti. Yakındaki kaynaklar, spekülasyonun zamanlaması ve bağlamı körüklenmesine rağmen, çıkışlarının siyasi güdülerle ilişkili olmadığını söyledi.

Eski bir IAS subayı ve eski Odisha Başbakanı Naveen Patnaik'in etkili yardımı olan Pandian, Biju Janata Dal'a katılmadan önce Ekim 2023'te VR'leri devraldı.

Carthikeyan'ın kariyer yörüngesi, IAS'a katıldığı aynı yıl başlayan Odisha'daki BJD'nin uzun egemenliği ile yakından yakın. Yıllar geçtikçe, Karthikey, kamu ofisinin kötüye kullanılması konusundaki şikayetler nedeniyle geçen yıl Meclis Mission Shakti tarafından Finans Departmanına transfer edildiğinde tartışmalı olmasına rağmen, birkaç önemli pozisyonda bulundu.

Şu anda Odisha'da iktidara gelen Bharatiya Janata Partisi (BJP), daha sonra kadınları kendi kendine yardım gruplarını seçmenleri etkilemeye zorladığını ve hatta hükümetin mali desteğini durdurmakla tehdit ettiğini iddia etti.

Hindistan Seçim Komisyonu'ndaki BJP'den, “Hizmetçinin sözlü memurunun profesyonellik bir go-gee vermesi ve kocasının etkisine dayanarak BJD'nin bir ajanı olarak kendisini şımartması son derece üzücü.”

Cashicsyan'ın çıkışı, BJP'nin Haziran 2024'te BJP'ye karşı seçim kaybından bir yıl sonra geldi. BJP kazandıktan sonra, 10. sınıftaki sınavlarında kızını desteklemek için altı aylık bir çocuk bakımı tatili aldı.

Ceren

New member
Odisha ekibinin memuru ve IAS temsilcisi IAS temsilcisinin karısı olan Sujatha Karthikeyan, politikacı VK Pandian, gönüllü olarak on dört gün boyunca
Selam sorusu olanlara

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Iyiyurek' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @yasemin Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim
Ben biraz temkinliyim @Iyiyurek, ama söylediğin mantıklı geliyor

Kadir

New member
Odisha ekibinin memuru ve IAS temsilcisi IAS temsilcisinin karısı olan Sujatha Karthikeyan, politikacı VK Pandian, gönüllü olarak on dört gün boyunca
Selam iyi insanlar

@yasemin okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Iyiyurek' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @yasemin Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim
İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Iyiyurek, buna dikkat çekmen güzel olmuş

Canberk

Global Mod
Global Mod
Selam herkese

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @yasemin

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Kadir' Alıntı:
Selam iyi insanlar @yasemin okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Not olarak düşün, ben burada dursun istedim İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Iyiyurek
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Azra

Global Mod
Global Mod
Merhaba buradan geçen herkese

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @yasemin

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Özet gibi olacak ama elimde kalan fikir aşağı yukarı bu

Canberk' Alıntı:
Selam herkese Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @yasemin Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü Bu yoruma biraz sert karşı
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Canberk, bence gri alan daha geniş

Ceren' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Ben biraz temkinliyim @Iyiyurek, ama
Tam olarak aynı fikirde değilim @Ceren, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Kadir' Alıntı:
Selam iyi insanlar @yasemin okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Not olarak düşün, ben burada dursun istedim İşin teorik kısmı kadar
Bu bakış açını anlıyorum @Kadir, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum