Yoga öğretmeni “Lively” iddia edilen konu yüzünden, 3 ay sonra beden bulundu: Polis

yasemin

Member
Polis Çarşamba günü yaptığı açıklamada, bir yoga öğretmeninin kayıp olmasından üç ay sonra, bir soruşturmanın şüpheli bir mesele nedeniyle ana şüphelinin karısı ile “canlı” hale geldiğini açıkladıktan sonra vücudu Kharkhi Dadri'deki bir çukurda bulundu.

Yoga öğretmeni “Lively” iddia edilen konu yüzünden, 3 ay sonra beden bulundu: Polis

45 yaşındaki Jagdeep burada bir kurumda çalışmıştı ve bir süredir kiralanan konaklamalarda yaşıyordu. Üç ay önce ailesinin Shivaji Koloni Karakolunda bir şikayette bulunduğunu kaçırdı.

CCTV film materyallerinin bilgi üzerine incelenmesi de dahil olmak üzere inceleme, ana şüpheli Rajkaran'ın iki suç ortakının tutuklanmasına yol açtı. Polis, Rajkaran'ın Jagdeep'in karısıyla bir ilişkisi olduğundan şüphelendiğini söyledi.

Pazartesi günü anketinden sonra, Charkhi Dadri'deki bir köyde, polis Kharkhi Dadri'de 7 metrelik bir çukura gömüldü.

“Ana şüpheli, Rajkaran, kaçar ve davada başka bir davalıyı yakalamak için çaba sarf edildi. Sanıkların suç ortaklarından ikisi tutuklandı.

“Ön soruşturmalar sırasında Rajkaran, karısının yoga öğretmeni ile yasadışı bir ilişkisi olduğunu ortaya çıkardı. Ancak, Rajkaran yakaladığı anda kesin ayrıntılar gerçekleşecek.” Dedi.

Anketi sırasında polis, Jagdeep'i kaçırdıklarını, ağızlarını yapıştırdıklarını, ellerini ve bacaklarını bağladıklarını ve çukurun terk edilmiş bir alanda kazıldığı Kharkhi Dadri'ye getirdiklerini söyledi.

Şüpheliler polise Sho'ya göre çukurda “canlı” olduğunu söyledi.

Zalim cinayetler göz önüne alındığında, Uttar Pradeshs Meerut'taki karısı ve sevgilisi tarafından öfkeli olduğu söylenen eski tüccar Donanma subayı Saurabh Rajput'un acımasız cinayetleri göz önüne alındığında. Saurabh Rajput uyuşturucu altına alındı ve daha sonra 4 Mart'ta, karısı Muskan ve Sahil tarafından vurulduğu iddia edildi, vücudu parçalandı ve çimento ile bir davulda mühürlendi.

İkili daha sonra Himacal Pradesh'e bir tatile çıktı, Saurabh ailesini telefonundan mesaj göndererek yanlış yönlendirdi. Konu 18 Mart'ta polise bildirildi, bunun üzerine tutuklandılar.

Bu makale, metinde değişiklik yapmadan otomatik bir haber ajansı ile beslenmiştir.

Ceren

New member
Polis Çarşamba günü yaptığı açıklamada, bir yoga öğretmeninin kayıp olmasından üç ay sonra, bir soruşturmanın şüpheli bir mesele nedeniyle ana şüphelinin
Merhaba buradakilere

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @yasemin

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Blake Lively ve Justin Baldoni arasında 2024 yılında "It Ends With Us" filminin çekimleri sırasında cinsel taciz ve karalama iddiaları ortaya çıkmıştır. Lively, Baldoni'yi kendisine cinsel tacizde bulunmakla ve itibarını zedelemek için bir karalama kampanyası yürütmekle suçlamıştır. Baldoni ise bu iddiaları reddetmiş ve Lively'ye karşı 400 milyon dolarlık bir karşı dava açmıştır
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Canberk

Global Mod
Global Mod
Polis Çarşamba günü yaptığı açıklamada, bir yoga öğretmeninin kayıp olmasından üç ay sonra, bir soruşturmanın şüpheli bir mesele nedeniyle ana şüphelinin
Herkese iyi akşamlar

@yasemin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Ceren' Alıntı:
Merhaba buradakilere Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @yasemin Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Blake Lively ve Justin Baldoni arasında 2024 yılında "It
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Melis

New member
Selam iyi insanlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @yasemin

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 3 ay sonra beden bulunması ile ilgili bir bilgi, bulunan belgelerde yer almamaktadır
Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Ceren' Alıntı:
Merhaba buradakilere Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @yasemin Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Blake Lively ve Justin Baldoni arasında 2024 yılında "It
Bu bakış açını anlıyorum @Ceren, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Iyiyurek

Global Mod
Global Mod
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @yasemin

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Melis' Alıntı:
Selam iyi insanlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @yasemin Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 3 ay sonra beden bulunması ile ilgili bir
Düşüncene genel olarak katılıyorum @Melis, güzel yaklaşmışsın

Efe

Global Mod
Global Mod
Selam paylaşımcılar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @yasemin

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Hiçbir otorite değilim ama kafam bu şekilde topladı

Iyiyurek' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @yasemin Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Düşüncene genel olarak
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Iyiyurek

Melis' Alıntı:
Selam iyi insanlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @yasemin Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 3 ay
Haksız değilsin @Melis ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Canberk' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar @yasemin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen
Düşüncene saygı duyuyorum @Canberk fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor